tirsdag 8. mars 2011

Våren ute og inne

Nå som sola skinner og det går mot lysere og varmere tider,  får jeg lyst til å få våren inn i huset. En trenger jo ikke å handle inn alt nytt heller. Enkle ting som å ommøblere litt, bytte ut putene i sofaen, få inn vårlige blomster som påskeliljer og perleblomster, og ikke minst lufte godt i huset når sola står på. Nydelige puter fra Lexington.
 
Bildet er fra den flotte butikken Gave & Interiørhuset som ligger i Søgne. Jeg må innrømme at mye jeg har har i huset mitt stammer fra den butikken. Butikken bugner av flotte varer fra bla. Gant, Lexington, House Doctor, Lisbeth Dahl, Madame Stolz og Green Gate. Og det er noen skjønne jenter som jobber der! Jeg får også lov å bruke bildene fra butikken i bloggen min!!!

Jeg får vel vaske litt, det blir utrolig mye støv i dette gamle huset. Senere i dag er det turn for eldstejenta, så da slipper jeg å lage middag. Godt å slippe det av og til:-)

Ha en strålende tirsdag!!!
Klem Bodil

4 kommentarer:

Vibeke sa...

Nydelige vårfarger, elsker blått! :)

Maren sa...

Der var det mye lekkert;)
Eg må inn å se om de har det samme i en butikk som fører lexington her;)
ha en fantastisk dag:D

Meg sa...

Tusen takk kjære du <3 Det har vært hektiske dager her den siste tiden, men nå nyter vi at stormen er over og at gjestene hadde en flott dag sammen med oss:) Lille S var som en sol hele dåpen, hva mer kan man be om!

Ha en nydelig kveld!

Klemmer fra meg <3

Lekenhverdag.com sa...

Ja, nå er jeg klar for vårfarger jeg også og håper at dagens snødryss er siste for i år ;-)

For et lekkert hus dere har. Kjøkkenet var bare så sjarmerende og jeg er nysgjerrig på resten.

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding på bloggen. Om det ikke blir sklie er jeg sikker på at huske også blitt godt mottatt ;-)

Klem fra Carina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggarkiv