tirsdag 12. april 2011

Nytt steinbed på 1-2-3

Det ble nok ikke gjort på 1-2-3, meg og min mann brukte noen timer i går formiddag.
Jeg kjenner det godt i ryggen at vi jobba i hagen i går, mannen spadde og kjørte trillebår til den store gullmedaljen, og jeg raka og tok vekk gammelt rusk og rask.

Plassen bak huset var bare en søppelhaug da vi kjøpte huset, men under alt løv og søppel lå det noen flotte steiner, så de fikk lov til å bli rammen rundt bedet.

Det er så gøy å gjøre hagearbeid når resultatet blir så bra. Vi har et stort uteområde, så neste prosjekt er å lage til et nytt bed bak låven. Kanskje jeg skal plante druer inntil den bratte, varme fjellveggen, eller kanskje en liten urtehage???

Plantene i bedet kjøpte vi på den lokale landbruksskolen rett rundt hjørnet, 50 kr pr. plante!! Et skikkelig kupp!!


Jeg har også pynta noen greiner med påskepynt. Har ikke så mye påskepynt når jeg tenker meg om, men det dukker vel opp noe fra eldstejentas barnehage snart. I morra er det påskefrokost i barnehagen, og det gleder vi oss til.
Ha en finfin dag alle sammen!
Klem Bodil

12 kommentarer:

Maren - Vår lille verden sa...

sååå kjempe fint dere får det:):):)

JannePanne sa...

Oi, så bra dette ble! Vi har noen store steiner i hagen vi også, kanskje jeg skal gjøre det samme??:))Er jo tid for å fornye nå, nå våren kommer:)

Liker bloggen din godt, jeg-legger meg til som følger. Gjerne ta en titt innom meg også, så kan vi følge hverandre. Er så koselig å møte andre bloggere i denne interiørverdenen på nett:O)

Ha en finfin tirsdagskveld!

Janne:)

MissMette sa...

Hei Bodil
Tusen takk for koselig kommentar, det gjør godt :) Skjønner godt at dere ble fornøy, blomsterbedet ble kjempefint!!! Flott også med påskepynt på greinene, tror jeg skal stjele denne ideen til neste år. Her blir det ikke ferdig til påske, så jeg får bare nyte alle de flotte påskebildene i blogglandia :) Ønsker deg en fin, fin kveld videre og uke. Klem fra Mette

Deer Darling sa...

Bedet ble kjempefint! Får begynne å pynte til påske jeg også snart. Ha en fin kveld:)

Minmill sa...

Hei du. Ser ut som dere også har noen uteplaner. Det er mye jobb å anlegge hage, men man må bare se på det som terapi. :-)

http://www.ninasskatter.com/ sa...

Oi, så flinke dere er.
Tror ikke jeg fikk svart deg ang kjøkken sprayen min. Husker ikke merket, men det er duft Clean cotton. Den står i hyllen til høyre bak kassen på Hansen og Co:)

starsathome sa...

så flott blomster bed! det vil du få mye glede av vettu=)
ha en nydelig vår dag der borte
karin

Har en drøm... sa...

Så flott bedet ble!
Er så flott med slike naturstener ♥
Og herlig pyntet påskekvisttre;))

Klem Line

salige lavendel sa...

Imponert over det pene arbeidet! Så jevnt og pent dere fikk plassert steinene. Det er ikke så lett, jeg har prøvet det selv og mitt steinbed ble absolutt ikke like fint som dette!

Fru Ask Wilhelmsen sa...

Jøss, så flott!! Ettersom vi har hage selv, så elsker jeg å hente inspirasjon fra andres hager. DETTE må jeg si var inspirerende og jeg skal vise bildene til mannen min.. Skjønner godt at du kjenner det i ryggen. Flotte planter.
Fine kvister med påskepynt. Jeg har ikke fått pyntet noenting enda, men skal gjøre det til helgen.
Sov godt:)
Klem

Thelma Louise sa...

så herlig bed...tenker begge deler jeg..druer i bakkant og urter i forkant...og en liten "sti" mellom så du kommer til druene..-) Jeg har urtebedet mitt i en stor kasse på terrassen...psykologisk innbiller jeg meg at da tisser ikke kattene (i nabolaget) på urtene mine...selv om jeg vet at katter enkelt går og balanserer på min urtekasser og like gjerne legger igjen et spor i høyden som på bakken.:-)

Ha en fin fin dag..takk for hyggelig bursdagshilsen...

en riktig solfylt påske til deg.)

Klem

siren sa...

Så utrolig flott det steinbedet ble, kjempefint! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggarkiv